Incitaskolens stu på Center for Autisme søger en underviser (lærer eller pædagog)

Center for Autisme driver stu (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) med et højt fagligt niveau og en lærerkultur med mange ildsjæle og dygtige, flerfaglige undervisere. Vi underviser de unge respektfuldt, kærligt og ambitiøst med fokus på, at de bliver selvstændige medborgere og får en realistisk tilknytning til uddannelse & job.  

Incitaskolen Center for Autisme er en del af fonden Incita, som arbejder for det rummelige arbejdsmarked med plads til alle. Vores andre afdelinger tæller bl.a. dag- og aktivitetstilbud og beskyttet beskæftigelse (SEL §103 og §104), erhvervsafklaring (Lov om aktiv beskæftigelsesindsats) samt specialiseret rådgivning om autisme. Samlet er vi mere end 150 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Herlev, København og Aarhus.

Incitaskolen – Center for Autisme ligger i Herlev, og vores målgruppe er unge med autisme.

Som underviser hos os skal du gerne:

 • Have erfaring fra specialområdet , herunder særligt med unge med autisme og typisk kormorbiditet
 • Kunne tilrettelægge det faglige daglige indhold i skolehverdagen   
 • Undervise i fx ADL, geografi, psykologi, seksualundervisning, engelsk, samfundsfag og madlavning
 • Varetage pædagogisk udviklingsarbejde i kontaktlærer funktion for elever, herunder udarbejder rapporter
 • Støtte elever omkring ADL  
 • Samarbejde med pårørende, UU-vejledere, sagsbehandlere og jobcentre.  
 • Være struktureret, initiativrig og fleksibel 
 • Være aktivt igangsættende og have god humor   

Som kommende arbejdsplads tilbyder vi dig:

 • Et fagligt stærkt underviserteam og med en kultur på skolen præget af gensidig opbakning og fælles ejerskab omkring tilrettelæggelsen af skoletilbuddet og hverdagen.
 • Et job på en mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor vi arbejder for, at medarbejdere trives og udfolder deres potentiale.
 • Et job, hvor du hver dag kan gøre en væsentlig forskel for mange unge mennesker.
 • En velfungerende personaleforening og sociale arrangementer.
 • En virksomhed som arbejder konkret med at realisere verdensmål.
 • Et fagligt stærkt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.  

Vilkår og ansøgning   

 • Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer – færre timer kan evt. forhandles   
 • Arbejdssted: Incitaskolen Center for Autisme, Herlev Hovedgade 199
 • Ansøgningsfrist er d. 22.4.24
 • Ansøgning sendes til soegjob@incita.dk mærket Incitaskolen
 • Send gerne din ansøgning nu, da vi inviterer løbende til samtaler.

Hvis du er nysgerrig for at høre mere?
Ring eller mail gerne med spørgsmål til skoleleder Kathrine Christensen 4189 5353 / kch@incita.dk

Center for Autisme er en erhvervsdrivende fond med et socialt velgørende formål, der fungerer på markedsvilkår. Fonden udbyder forskellige ydelser til støtte for personer med autisme, deres pårørende og fagfolk indenfor området. 

Center for Autisme blev ved fusion en del af den erhvervsdrivende fond Incita i 2022. Incita har siden 1966 har hjulpet mennesker med at udvikle kompetencer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv som en del af fællesskabet. Som erhvervsdrivende fond geninvesterer Incita overskud i fondens formål.

Incita leverer vedfærdsløsninger, der er bæredygtige både økonomisk og socialt – for samfundet og for den enkelte. Det gør vi sammen med kommuner, virksomheder og civilsamfund.

Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når udfordringer står i vejen for at den enkelte bliver integreret eller fastholdt på det rummelige arbejdsmarked.

Incita Center for Autisme er en registreret socialøkonomisk virksomhed med en vision om at gøre arbejdsmarkedet og uddannelsessektoren mere rummelige og tilgængelig – både hos os selv og gennem partnerskab med andre.

FLERE NYHEDER

Ledige stillinger

Økonomimedarbejder med flair for IT 

Er du struktureret og har erfaring med økonomi? Trives du i en alsidig og til tider travl hverdag med flere forskellige opgaver? Har du teknisk forståelse? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.  Incita København søger en økonomimedarbejder, der ud over sin regnskabsmæssige kunnen har interesse og flair

Læs Mere »
LinkedIn

Ny stu-lov

Ny stu-lov = et skridt i retning af en mere inkluderende og responsiv uddannelsesstruktur for unge med særlige behov.Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse – stu – er en vital del af det danske uddannelsessystem, designet til at imødekomme behovene hos unge med særlige udfordringer. Denne uddannelsesform tjener som en bro til voksenlivet

Læs Mere »
LinkedIn

Casper & Spektret

“Det, der gjorde forskellen for mig, var at få mulighed for at være sammen med andre, der lignede mig. Altså ikke lignede helt præcist, men havde nogle af de samme udfordringer og overvejelser, som mig. Så følte jeg mig ikke så anderledes længere. Det betød også meget, at lærerne viste,

Læs Mere »